De pups van de Eenhoornleijn

In dit digitale dagboek vindt u de beschrijvingen van hoe de pups van de Eenhoornleijn opgroeien tot ze naar hun nieuwe bazen gaan. Voor uitgebreide fotoseries van het jonge spul kunt u op de website kijken. Veel plezier!

14 augustus 2011

En er gaan er nog drie...

Vanmorgen was de beurt aan Bellefleur. Boets heet ze nu en ze is naar Nijmegen.
Carolijn en René en hun drie kinderen zijn haar nieuwe baasjes. Zij vielen indertijd voor Willemijn en hebben daar nu dus een prachtige dochter van. Boets viel prima in de smaak bij de kinderen en groot voordeel voor Finn, de jongste zoon van de familie, is dat hij nu niet meer de jongste is: dat is Boets.
Boets vond de kinderen geweldig en dat was wederzijds. Het zal even wennen worden daar in Nijmegen, maar het komt vast goed!

De tweede van vandaag was Bravo. Bravo heet nu Brancko en hij is afgereisd naar Tholen in Zeeland. Hij werd opgehaald door zijn nieuwe baasje Dolores en familie.Brancko is een heerlijk flegmatiek hondje: hij heeft de reis goed doorstaan en ging na aankomst lekker achterin de tuin in het zonnetje ligge slapen. Thuis! dacht hij blijkbaar.

Brinta was nummer drie van vandaag. Zij is afgereisd naar Hoorn, waar ze bij Hein is gaan wonen. Brinta heet nu Berber is is Heins vierde stabij, en de tweede uit onze kennel. Wij voorzien daar alleen maar goede dingen: Berber en Hein hebben elkaar helemaal gevonden en zullen ongetwijfeld zeer van elkaar gaan genieten!

Nog drie stabijtjes zijn er nu... Willemijn vindt nu de tijd om met ze te spelen. Drie is te overzien, en ook nog op te voeden.
Ze heeft er de hele avond mee buiten gespeeld, terwijl de wetterkinderen heerlijk in een ren op het gras hebben gekeken.
Morgen gaan we eens zien of de jongelui bij elkaar kunnen. De wetters groeien hard en zijn niet meer zo klein en kwetsbaar vergeleken met de stabijs.
Voorlopig is het hier nog niet rustig dus!

Labels: