De pups van de Eenhoornleijn

In dit digitale dagboek vindt u de beschrijvingen van hoe de pups van de Eenhoornleijn opgroeien tot ze naar hun nieuwe bazen gaan. Voor uitgebreide fotoseries van het jonge spul kunt u op de website kijken. Veel plezier!

28 augustus 2011

De uittocht

De uittocht is begonnen.
Vandaag, zondag dus, ging Bommel dan eindelijk naar haar nieuwe huis. Ze vond dat ze er prima aan toe was, hoewel de berichten vermelden dat ze alles in haar eentje opeens toch wel erg spannend vindt.
Willemijn keek haar na vanaf het hondenbankje voor het raam en we realiseerden ons opeens dat ze dat bij elke pup doet die weggaat.
Willemijn is degene die al sinds een week dagelijks buiten is bij de pup. Ze regelt.
Rinne Roos voedt, Willemijn voedt op.
Als er te druk gespeeld wordt haalt Willemijn de boosdoeners uit elkaar.
Als er een pup te dicht bij Orpa komt en die kijkt geïrriteerd, is Willemijn er direct bij om de pup weg te sturen en haar moeders bek te likken ter kalmering. Ruzie staat ze niet toe, en ze heeft strikte regels waar alle pups aan moeten voldoen. ze is een geweldige moeder en of de kinderen wel of geen krullen hebben maakt haar niets uit. Ze zijn allemaal van Willemijn!

Zondagmiddag was de beurt aan Crescendo, die naar Neede vertrok. de familie was heel enthousiast en Crescendo was stoïcijns. Ze was braaf in de auto, maakte in Neede kennis met de wetterdame die daar al woont en is al helemaal thuis. Haar nieuwe wettervriendin vindt het reuze gezellig, zo'n leuter en ze zijn al dikke vrienden!
Willemijn heeft ook Crescendo nagekeken vanaf haar bankje. Gelukkig zijn er nog zeven over!

Labels: