De pups van de Eenhoornleijn

In dit digitale dagboek vindt u de beschrijvingen van hoe de pups van de Eenhoornleijn opgroeien tot ze naar hun nieuwe bazen gaan. Voor uitgebreide fotoseries van het jonge spul kunt u op de website kijken. Veel plezier!

19 april 2006

bontje en bandje (Isa's pups)

Bontje en Bandje zijn twee kwajongens. Ze hebben allebei graag aandacht en ze spelen allebei als echte jongetjes: lekker wild en lekker gooien en smijten.
Als er geen speelgoed voorhanden is om mee te gooien en te smijten, hebben ze gelukkig elkaar nog, dat kan namelijk ook. Het gevecht werd geopend door Bandje. Hij trok Bontje aan diens oor, waarna Bontje zich liet vallen en aan Bandjes oren begon te sjorren Bontje is de groostet en de zwaarste en dat is mooi meegenomen, want als je dan je broer vastpakt en je laat je vallen, dan gaat die broer vanzelf mee. Zo begon ie dus, en zo gingen ze onderuit. Maar Bandje is kleiner en heel snel, dus die wurmde zich los en besprong zijn broer, die door de klap onderuit ging. Vervolgens kwam er een partijtje vrij worstelen aan te pas, waarbij Bandje met zijn schelle stemmetje zelf tussendoor commentaar gaf. Telkens als de één er vandoor probeerde te gaan haalde de ander hem terug, en zo waren ze zeker tien minuten bezig. Toen ontdekten ze opeens dat ze publiek hadden in de vorm van ons, en wandelden ze spontaan met onschuldige gezichtjes de kist uit...