De pups van de Eenhoornleijn

In dit digitale dagboek vindt u de beschrijvingen van hoe de pups van de Eenhoornleijn opgroeien tot ze naar hun nieuwe bazen gaan. Voor uitgebreide fotoseries van het jonge spul kunt u op de website kijken. Veel plezier!

14 oktober 2005

Cynthia komt spelen! (Lobkepups)

Vandaag is het feest, want Cynthia komt spelen!
Spelen is natuurlijk een ruim begrip, vooral als het om zesjarige meisjes en zes weken oude pupjes gaat. Spelen wil in dat verband zoveel zeggen als zitten in het gras, aaien en pupjes je handen laten vangen, speeltjes voor ze heen en weer bewegen en verder je laten beklimmen. Voor de pups was Cynthia de Mount Everest en voor Cynthia was al dit geklauter over haar heen helemaal geweldig. Ze had al bijna dagelijks de groei van de kinders scherp in de gaten gehouden, zij was de eerste vreemde die erbij mocht van Lobke. Lobke is haar grote vriendin en dat is wederzijds, en nu mochten de pups dus buiten spelen met Cynthia. Ze ging zitten en liet zich beklimmen en haar reacties waren voor de pups voldoende aanleiding om zich enorm uit te gaan sloven. Ze renden rondjes, keften om haar uit te dagen en doordat Cynthia hier natuurlijk op reageerde door te lachen, werd het een dolle boel!
Na een kwartiertje waren ze allemaal moe en ging het bezoek weer naar huis. Alle pups waren doodop, hoewel teefje 3-stippen, die Moike gaat heten, als enige protesteerde: ze wilde nog veel langer spelen! Maar de rest viel al snel in slaap. Dat was een leuke middag!