De pups van de Eenhoornleijn

In dit digitale dagboek vindt u de beschrijvingen van hoe de pups van de Eenhoornleijn opgroeien tot ze naar hun nieuwe bazen gaan. Voor uitgebreide fotoseries van het jonge spul kunt u op de website kijken. Veel plezier!

30 oktober 2005

Rust (Lobkepups)

En nu zijn alle pup van Lobke alweer naar hun nieuwe baasjes. Mallon Bobber is naar Finland vertrokken, Moby naar Mijdrecht, Mozes naar Huizen, Mink woont in de Betuwe en Witneus, die Mees gaat heten, is net over de Nederlandse grens gaan wonen, in het Belgische St.Margriete.
De dames zijn ook allemaal weg. Makke is naar Noordholland, net als Meike Silke. Die wonen twee dorpen bij elkaar vandaan en zullen vaak nog samen spelen! Mijke Tjitske is naar haar grootvader gegaan, in Almere. Moike woont in Drachten en Mette tenslotte is naar de achterhoek, waar ze bij een familie woont die ook paardjes fokken.
Hopelijk blijven we van het reilen en zeilen van de jongelui op de hoogte, maar voor nu: veel plezier allemaal en succes met jullie nieuwe baasjes!

Lobke heeft nu dus weer rust, hoewel niet voor lang, want in november gaan we verhuizen naar de zuidwesthoek van Friesland. Daar zijn dus weer voldoende nieuwe dingen te ontdekken voor een nieuwsgierig wetterhounmeisje!