De pups van de Eenhoornleijn

In dit digitale dagboek vindt u de beschrijvingen van hoe de pups van de Eenhoornleijn opgroeien tot ze naar hun nieuwe bazen gaan. Voor uitgebreide fotoseries van het jonge spul kunt u op de website kijken. Veel plezier!

8 maart 2011

Echt hondjes.

Eerst maar even vermelden, dat ook de laatste reu straks naar een leuk gezin gaat. Alle nieuwe bazen zijn op bezoek geweest en wachten nu vol ongeduld op de komst van hun nieuwe huisgenoot. Maar... eerst hebben ze al of komen nog een keer hun eigen knuffel bewonderen
Maar, naast al het bezoek van nieuwe bazen en halfbroetjes en -zusjes met hun bazen, zijn de pups zaterdag getest en vanaf dat moment weten we hoe de hondjes werkelijk heten volgens de stamboom en waar en bij wie ze gaan wonen. Iedereen is tevreden met de keuze en dat is altijd fijn. Zondag heb ik alles voor de 3de maal ontwormd, wat m.b.v. kippenworst weer geen probleem was. Maandag is de dierenarts geweest voor de 1ste vaccinatie van de serie van 3 en heeft alle pups gezond verklaard. Dinsdag zijn ze van de Vereniging (NVSW) geweest en ook deze persoon was zeer tevreden. Dat is ook nooit weg. Donderdag komt er iemand van de Raad van Beheer. Zij komt de pups van een chip voorzien en dan is hond, stamboomnummer en naam onlosmakelijk met elkaar verbonden. En dan? Aftellen en hopen op mooie dagen, zodat de kleintjes iedere dag naar buiten kunnen.

Tot de volgende keer.

Margreet