De pups van de Eenhoornleijn

In dit digitale dagboek vindt u de beschrijvingen van hoe de pups van de Eenhoornleijn opgroeien tot ze naar hun nieuwe bazen gaan. Voor uitgebreide fotoseries van het jonge spul kunt u op de website kijken. Veel plezier!

17 oktober 2010

Een brief van Yeppe Sepp!

Vanmiddag kwam er een brief in de mail van Yeppe Sepp. Het gaat goed met hem, gelukkig!
Lees maar mee:

Dag lieve mamma Orpa, tante Rinne Roos, tante Willemijn en tante Fientje,

Ik wil even laten weten hoe het nu met mij gaat na de hele lange reis gisteren. Nadat ik bij jullie wegging zijn we na een kwartiertje gestopt en ik dacht dat we al bij mijn nieuwe huis waren maar pfffff... nee hoor, ik werd met m'n pootjes in het gras gezet aan een of ander gek riempje (en je weet hoe gek ik riempjes vind) langs de autosnelweg en mijn baasjes hadden het maar over plasje doen? Nou ik hoefde helemaal geen plasje te doen, dat ze dat niet snappen zeg. Dus weer ingestapt in de auto en even later ging m'n maagje heel vreemd doen en kwam al het lekkers er zomaar weer uit (haha lekker over m'n baas z'n middenconsole dus goed gemikt). Ik heb onderweg maar even geslapen dus toen ik eenmaal thuis aankwam was ik wel een beetje moe. Ik heb voor mijzelf een hele grote bench met allemaal speeltjes en knuffels maar het bruine hondje is wel mijn favoriet (zie de fotootjes die ik erbij doe). Gisteren heb ik mijn bakjes voer goed leeggegeten maar wat wil je ook, ik had een maaltijd onderweg verspilt.

'S-avonds om 11:00 uur werd ik boven naast het bed in een doos gezet (zo ontzettend stom zonder jou mam en m'n broertjes en zusje), dus ik moest eventjes huilen maar ik ben al gauw gaan slapen. Wel 's nachts drie keer wakker geworden en ik heb maar even zachtjes gepiept maar iedere keer werd ik opgetild en zomaar vanuit mijn warme nestje buiten in het gras gezet; heel koud hoor. Dus maar snel netjes buiten m'n poepje en plasjes gedaan en dan moet ik maar aanhoren hoe een grote knul ik al ben maar dat wist ik natuurlijk al lang :) en dan gingen we weer snel naar binnen.

We zijn nu een dag verder en ik heb maar twee keer in de kamer mijn plasje laten gaan (tja kan gebeuren hé) maar verder doe ik alles buiten, goed hé? En buiten loop ik keurig naast m'n baasjes mee, af en toe moet ik even stoppen om even te krabbelen aan m'n halsbandje of zie ik opeens iets bijzonders, ohhhhh een vallend blaadje wat interessant. Vanmiddag ben ik op visite geweest bij oma en mijn neefjes, heb ik een mooi kleed gekregen en een nieuw speeltje en ik vond alles superleuk maar wel heeeeelllll vermoeiend allemaal. Maar heel af en toe schrik ik nog weleens hoor, bijvoorbeeld van die ouwe chagrijnige kater, totaal geen greintje humor heeft hij zeg pfff. Als ik wil spelen gaat hij ineens uit het niets naar mij blazen. Nou mam, ik heb hem al verteld dat ik hem NIET leuk vind, dat zal hem leren, stom beest.

Dikke poot en liefs aan allemaal,

Je Yankee Doedel ..... oh nee bedoel Yeppe Sepp