De pups van de Eenhoornleijn

In dit digitale dagboek vindt u de beschrijvingen van hoe de pups van de Eenhoornleijn opgroeien tot ze naar hun nieuwe bazen gaan. Voor uitgebreide fotoseries van het jonge spul kunt u op de website kijken. Veel plezier!

5 februari 2011

het is gelukt!

Er is alweer bijna een week voorbij. Deze week is er veel gebeurd. Zoals jullie kunnen weten, wil grote zus Nyske heel erg graag haar mama helpen. En....deze week vindt mama dat goed! Nyske mag de pups wassen en er ook gezellig bij gaan liggen. Mama Jutte laat wel geregeld even weten, d.m.v. zacht gebrom, dat zij de leidster is.
De pups groeien als de bekende kool. Kraag is de 1 kg. gepasseerd. De ogen zijn open en de eerste stappen worden gezet en dat gebeurt natuurlijk met vallen en opstaan. Bij pups is dat vallen gewoon omrollen, want die buik is natuurlijk nog erg dik! Vandaag hebben we de nageltjes geknipt en Kraag vond dat helemaal niets! Dat liet hij goed merken. Hij is niet voor niets de grootste! Hij had zelfs als eerste de ogen open, 2 dagen voor de rest! Het is een echt baasje. Ik ben benieuwd of dat zo blijft. De pups slapen, eten en slapen en liggen op en onder elkaar of lekker tegen Jutte aan. Ze zijn erg tevreden, dus wij ook.

Tot de volgende keer.

Margreet