De pups van de Eenhoornleijn

In dit digitale dagboek vindt u de beschrijvingen van hoe de pups van de Eenhoornleijn opgroeien tot ze naar hun nieuwe bazen gaan. Voor uitgebreide fotoseries van het jonge spul kunt u op de website kijken. Veel plezier!

13 februari 2011

al 3 weken!

Maandag heb ik de pups ontwormd. Ze vonden het spul niet lekker en daarin zijn ze geen uitzondering. Voor het eerst iets anders in de bek. Gelukkig was mama Jutte in de buurt en konden ze hun bekjes spoelen met moedermelk. Vrijdag konden ze opeens lopen; tenminste als je dat al zo wilt noemen. Ook krijgen ze oog voor de buitenwereld. Ze likken elkaar en ook Jutte, Nyske en Jens kunnen een lik krijgen. Daarbij wordt dan ook nog gekwispeld! Ja, ze zijn in 1 week veranderd van cavia naar hondje. Allemaal zijn ze de kilo gepasseerd en iedereen is nog erg tevreden. Jutte ligt veel bij de pups en ze ziet er dan ook tevreden uit. Nyske moedert, maar ligt nooit lang in de kist. Zij ligt liever met Jens op de bank. Jens komt wel in de kist als ik erbij ben. Dan vindt Nyske het ook goed, al komt ze wel direct om de boel in de gaten te houden.Woensdag zijn a.s. bazen op bezoek geweest. De dochter wilde ze wel allemaal meenemen, maar nog even geduld! En.... dan maar 1 mooi teefje; de anderen willen ook nog zo'n wurm.
Vandaag is grote zus Nurja op bezoek geweest en die vond 1 blik in de kist voldoende. Ach ja; het zijn geen eigen pups! Jutte en Nyske vonden het wel heel gezellig (net als ik) om Nurja met haar bazen weer te zien.

Tot de volgende keer.

Margreet