De pups van de Eenhoornleijn

In dit digitale dagboek vindt u de beschrijvingen van hoe de pups van de Eenhoornleijn opgroeien tot ze naar hun nieuwe bazen gaan. Voor uitgebreide fotoseries van het jonge spul kunt u op de website kijken. Veel plezier!

5 september 2008

Druk!

We zijn druk! De pups zijn druk met de omgeving te verkennen en met ontdekken hoeveel leuk speelgoed er is. Vooral veters en broekspijpen zijn erg geliefd. Ook de krant wordt versnipperd. Daarnaast moet broer/zus er ook nog aan geloven. "Ben je ook te versnipperen?" De ander antwoordt en zo krijg je een samenspraak. Of een echt kringgesprek, maar luisteren naar elkaar, ho maar. Gewoon allemaal door elkaar! Het lijkt wel een wedstrijd wie het hardst kan blaffen. En dan wordt er weer gerend of gestoeid! Ze hebben het druk.
Woensdagochtend kwam er iemand van de NVSW en 's middags kwam de dierenarts met zijn assistente. De pups zijn allemaal onderzocht en gezond verklaard. Daarna een spuit (vaccinatie) en dat was wel even schrikken. Maar ze gingen snel weer verder met hun spel en hebben (bij vlagen gelukkig) elkaar natuurlijk heel veel te vertellen.
Vandaag ging het regenen toen ze buiten waren en ze kropen allemaal in het hok. Daar was het droog, maar wel warm. Op twee na (Sepke en Sir Tievo) wilden ze toen toch wel naar binnen, maar eigenlijk, toen ze binnen waren wilden ze er weer uit! Maar dat ging niet door. Dan maar weer samen in gesprek waarop Jutte, Nyske en ik maar zijn gaan wandelen. En Jens? Die denkt er het zijne van.

Margreet

Labels: