De pups van de Eenhoornleijn

In dit digitale dagboek vindt u de beschrijvingen van hoe de pups van de Eenhoornleijn opgroeien tot ze naar hun nieuwe bazen gaan. Voor uitgebreide fotoseries van het jonge spul kunt u op de website kijken. Veel plezier!

26 augustus 2008

Alweer zes weken!

Wat is er gebeurd deze week? De pups slapen, eten, groeien, maken veel lawaai (soms). Dat lawaai bestaat uit gillen (als een ander probeert of oor, staart etc. wel echt vast zit), maar ook is het heel spannend om naar elkaar te blaffen! Even kijken wie het hardst kan blaffen en wie het het langst kan volhouden! Tot mijn vreugde is er altijd wel een andere pup die de aandacht trekt en er weer een nieuw spel kan beginnen.
Zondag was het eindelijk warm genoeg om naar buiten te gaan en dat was geweldig. Ik hoef niets meer aan de foto's en film toe te voegen. Ook gisteren en vandaag kon dat, al was het een stuk frisser. Buiten eten is lekker, even spelen, samen of met mama en dan weer naar binnen (al worden ze nu gedragen!). Daar vallen ze dan als een blok in slaap, heerlijk.
Het is weer spannend om te zien hoe verschillend al die kleine pupjes zich ontwikkelen in bouw en karakter, maar daarover later.

Margreet

Labels:

1 Comments:

At zaterdag, augustus 30, 2008, Anonymous Anoniem said...

Wij zijn ook erg benieuwd naar de verschillende karaktertjes.Een van die 11 hoort nl. over twee weekjes bij ons gezinnetje.We kijken er zo naar uit. Groetjes je naamgenote.

 

Een reactie posten

<< Home