De pups van de Eenhoornleijn

In dit digitale dagboek vindt u de beschrijvingen van hoe de pups van de Eenhoornleijn opgroeien tot ze naar hun nieuwe bazen gaan. Voor uitgebreide fotoseries van het jonge spul kunt u op de website kijken. Veel plezier!

12 augustus 2008

198

Het was een drukke dag, maandag, vandaar dat het verslag wat later komt.
's Morgens kwamen drie dames van Juttes trainingsgroep (de bazinnen wel te verstaan) op kraamvisite en daar deze dames ook alle drie fokken, is het wel duidelijk waarover het gesprek ging, maar het was ook heel praktisch! Nyske vindt voeden niet meer leuk, dus hebben we eerst Nyske geholpen. Dit gebeurde in twee groepen en daarna mocht grote Bles nog helemaal in z'n eentje een dikke tepel leeg drinken. Hij genoot en wij waren blij. Als dit niet goed gebeurt, loopt de teef kans op een borstontsteking met alle ellende van dien. Toen moesten de nagels geknipt en dat zijn er veel..... heel veel.... Juist, 198!
's Middags kwamen er 2 Juttekinderen, dus eigenlijk tantes. Ze hadden samen vakantie gevierd en nu op bezoek bij hun neefjes/nichtjes. Ach, tja, wat moet dat bij mijn buik? Zwemmen is veel leuker en dat hebben we toen ook maar gedaan (zonder de pups uiteraard).
's Avonds werden ze allemaal gewogen (allemaal boven de 1 kg!) en kregen ze een lekker hapje vermengd met ontwormingsmiddel en een flink bord geweekte pupbrok als toetje.
Wat een dag!

Margreet

Labels: