De pups van de Eenhoornleijn

In dit digitale dagboek vindt u de beschrijvingen van hoe de pups van de Eenhoornleijn opgroeien tot ze naar hun nieuwe bazen gaan. Voor uitgebreide fotoseries van het jonge spul kunt u op de website kijken. Veel plezier!

10 augustus 2008

Eten!

Deze week stond in het teken van het eten van vast voer. Nou ja, vast?
Het begon met tartaar, daarna pap van rijstebloem en tartaar. Toen wat geweekte pupbrok erdoor en nu, 10 aug. zijn we gekomen tot geweekte brok met tartaar en dat is toch bijna "vast"?! Nyske komt tussendoor nog melk geven, maar zij vindt het niet echt een feest. Elf hongerige pups die je bestormen is ook best wel griezelig en dus..... vluchten! Maar samen met mij lukt het toch om deze massa pups tevreden te stellen.
De kist en ren worden steeds interessanter: steeds vinden de kleintjes nu nieuwe dingen, speeltjes en sinds vandaag de kattentunnel. Die zien jullie straks wel een keer op foto's. Duidelijk is dat ze met de ogen beter gaan zien en ze gaan ook wel wat horen, maar waar komt dat geluid vandaan? Moeder natuur heeft ook al voor onweer gezorgd en natuurlijk zijn er de huis- en buitengeluiden, waaronder de piano, gebruikt door mij en anderen.
Veel nieuwe bazen e.a. komen op bezoek, al dan niet met hun honden, dus ook het wennen aan mens en dier komt zo prima aan bod. Maar het allerleukste is het spelen met elkaar en het op elkaar sabbelen! al is het liggen op een schoot ook verrukkelijk!

Margreet

Margreet

Labels: