De pups van de Eenhoornleijn

In dit digitale dagboek vindt u de beschrijvingen van hoe de pups van de Eenhoornleijn opgroeien tot ze naar hun nieuwe bazen gaan. Voor uitgebreide fotoseries van het jonge spul kunt u op de website kijken. Veel plezier!

14 november 2012

Ziek


Rinne Roos is ziek, en niet zo'n beetje. Vanmorgen naar de dierenarts geweest, ze had ruim 40 graden koorts. Eten doet ze niet, ze is misselijk. Het is een akelig virus dat rondgaat en haar helaas getroffen heeft.
Willemijn is er ook akelig van en heeft ook gespuugd. Die mocht dus ook mee.
Ze hebben beiden een prik tegen de misselijkheid gekregen en Rinne Roos heeft een kuur, want die is akelig mager en at en dronk helemaal niets.
De medicijnen slaan goed aan, ze eet nu hele kleine beetjes en drinkt weer wat. Willemijn ook, die eet wat beter. Rijst en gekookte kip en vis, dat is het voorlopig even.
Willemijn blijft van ellende weg bij haar kinderen, die gelukkig al prima zelfstandig eten. Ze is echt beroerd en ligt alleen maar stijf opgekruld te slapen. Bij de dierenarts bleek dat ze nog maar 17 kilo weegt, niet erg veel dus. Een té goede moeder is ze.
Omdat we niet weten of de pups dit ook gaan krijgen en omdat in dat geval een vaccinatie veel te heftig is, hebben we in overleg met onze dierenarts besloten het enten een week uit te stellen.
De pups doen het gelukkig prima, ze zijn tierig en spelen liefst de hele dag buiten.
Laten we duimen dat Rinne Roos gauw weer beter is en dat deze beker aan de pups voorbij zal gaan. Die kennelhoest was wel even genoeg!

Het ontwormen, dat we aldoor hadden uitgesteld vanwege diezelfde kennelhoest, dat hebben we vandaag wel gedaan. Dat is in elk geval geregeld nu.
Nu de enting en de chip nog.
Deze pups zullen hier in elk geval met extra versterkte weerstand vandaan gaan!

2 Comments:

At vrijdag, mei 17, 2013, Anonymous Anoniem said...

Image Treadmills offer a variety of entry stage
to mid selection equipment, each one made in
line with your preference and will need.

Look into my blog post; www.getfitnstrong.com/adjustable-dumbbells/dumbbell-sets/

 
At zondag, mei 19, 2013, Anonymous Anoniem said...

In terms of your options for house gymnasium programs, you
may have a whole lot to choose from.

Feel free to visit my web site - dumbbell sets

 

Een reactie posten

<< Home