De pups van de Eenhoornleijn

In dit digitale dagboek vindt u de beschrijvingen van hoe de pups van de Eenhoornleijn opgroeien tot ze naar hun nieuwe bazen gaan. Voor uitgebreide fotoseries van het jonge spul kunt u op de website kijken. Veel plezier!

16 juli 2007

Stil! Nu al.

Zaterdag werd Plien gehaald. De baas had veel vertraging op zijn reis van Zweden naar Borculo en ging dan ook pas om 20.00 uur met Plien op schoot naar Rotterdam om daar de nacht doortebrengen. Zondag per plane naar Zweden; ik was heel benieuwd hoe dat allemaal zou gaan; of alle papieren goed zijn, of Plien zich netjes gedraagd, etc.
Zondag was het warm, maar de bazen voor Pelle waren vroeg en in het Westen zou het heel wat koeler zijn! Pelle uitwuiven en aan Plien denken en alle pups weer naar binnen. Buiten is het 28 graden in de schaduw!

's Avonds alles buiten, eindelijk. Naar binnen gehaald in het donker, dus poortje open en fluiten maar. Alles kwam binnen en vond de kast met voer en dat rook erg lekker! Aan de neuzen mankeert niets!!!!!! Geen mail van Plien.

Vanmorgen, maandag, weer warm dus alles vroeg op het helaas nog natte gras, maar het was al een graad of 22 dus nu of niet....dus nu!!!!!tot ong. 10.00 uur en toen was het te warm. Bericht vanuit Zweden: 5 uren vertraging en om 5.00 uur thuisgekomen....33 uren gereisd! Zweden is echt ver!!!!!!Noah, de stabijreu, die er al woont, vond het cadeau van de baas geweldig en heeft zich over haar, nu Sadie, ontfermd. Ze had het goed gedaan, maar was wel op.(net als de baas, denk ik!)

Vandaag is Poike gaan kamperen in het hete Limburg en Esra ging naar het veel koelere Noord-Holland (wij zijn een beetje jaloers, hier werd het weer 29 gr.!)

Nu slaat het weer om....(21.45 uur) Opeens veel wind, dus....... tot de volgende keer.

opgetekend; Margreet