De pups van de Eenhoornleijn

In dit digitale dagboek vindt u de beschrijvingen van hoe de pups van de Eenhoornleijn opgroeien tot ze naar hun nieuwe bazen gaan. Voor uitgebreide fotoseries van het jonge spul kunt u op de website kijken. Veel plezier!

11 juni 2007

Tandjes

Vlak na het laatste bericht ontdekte ik de tandjes, ja echt, hele kleine nog niet zo scherpe tandjes! Dat scherpe zal snel komen en dan zal Jutte ook gauw stoppen met voeren (en Nyske?). Het was een druk weekend met heel heet weer en pas gisteravond het verlossende onweer! Maar goed..zaterdag de kamerren opgezet; ze kunnen nu een heel eind lopen,maar ze vinden het op het zeil nog erg glad. Gelukkig heeft Nyske nu de gewoonte om het vacht in de kist optekrabben tot nest. De pups moeten het dan met de kranten doen en die zijn ook glad!
Veel bezoek gehad en die hebben lekker met de kleintjes geknuffeld. De pups beginnen dit nu ook als prettig te ervaren.Verder hebben ze een beetje buiten de kist gelopen en beoefenen ze het blaffen. Toen het heel hard ging onweren kroop Jutte (bang voor dit weer!) bij Nyske en de pups in de kist; wie beschermd nu wie? Als de pups in de ren "lopen", heeft Jens er veel belangstelling voor; hij wil er graag mee spelen, maar...Nyske snauwt hem af. Dan maar niet, hoor je hem denken.Ik verwacht wel, dat het een keertje tot spelen komt.

getekend: Margreet