De pups van de Eenhoornleijn

In dit digitale dagboek vindt u de beschrijvingen van hoe de pups van de Eenhoornleijn opgroeien tot ze naar hun nieuwe bazen gaan. Voor uitgebreide fotoseries van het jonge spul kunt u op de website kijken. Veel plezier!

13 juli 2007

Afscheid nadert!

Deze week stond in het teken van het naderende afscheid. Er moet van alles geregeld worden voor o.a. de grote reis van Plien naar Zweden. Het vaccinatieboekje moet voorzien worden van de nodige handtekeningen en stempels van de dierenarts, een doos is gezocht en gevonden voor de overnachting van zaterdag op zondag, een goede reistas (hele oude kattentas, die aan de maten voldoet van de vliegmaatschappij, zal dat worden) voor in het vliegtuig zondag. Daarnaast vragen de pups steeds meer mijn aandacht. Jutte en Nyske en Jens niet vergeten!! trekken weer meer met elkaar op; al zijn de Juttekinderen nog niet uit beeld: even wassen of spelen moet nog steeds kunnen! En natuurlijk zijn alle nieuwe knuffels geweldig. Het is maar goed dat er nog een naaidoos in huis is al zitten daar niet alle kleuren garen in, maar wit is gauw genoeg van kleur veranderd.

Woensdag 11 juli werd ik er fijntjes op gewezen, dat Jutte jarig was. 4 jaar is ze al weer. We gaan dat vieren met een lange wandeling incl. zwemmen nadat alle pups vertrokken zijn en dat duurt nog even.

Na alle nattigheid was het vandaag weer te warm om buiten te zijn, maar vanavond vonden ze het heerlijk. Ze zijn nu doodmoe; liggen her en der in de binnenren en slapen.

opetekend: Margreet