De pups van de Eenhoornleijn

In dit digitale dagboek vindt u de beschrijvingen van hoe de pups van de Eenhoornleijn opgroeien tot ze naar hun nieuwe bazen gaan. Voor uitgebreide fotoseries van het jonge spul kunt u op de website kijken. Veel plezier!

19 juni 2007

Het mag nu echt!!!!!

Ja, het mag nu echt van Nyske......Jens mag bij de pups en is dolblij; hij spint wat af en wassen!!!!8 koppies met pap is een hele klus en dan lekker tegen Nyske aan onder zeil. Maar dat bleek toch niet zo'n goed idee, want pups zijn nieuwsgierig en komen dus om de beurt even kijken en vragen zich dan af of er uit kattenoren soms ook melk komt. Even proberen en nog eens en, je kunt niet weten, nog eens. Ja en dat wordt zelfs Jens teveel! Nyske volgt alles wel en mama Jutte???????Die vertrouwt haar Jens volledig; van haar had Jens allang mogen helpen.

Vandaag de pups ontwormd; ze wegen nu rond de 1400 gram en eten 2x per dag vleespap. Dat krijgen ze na een fluitsignaal en dat weten ze nu donders goed! Ze vinden het heerlijk en gaan er vol voor en...duiken er massaal in! schoonmakers genoeg moet je maar denken. Ook proberen ze de kist schoon te houden; geregeld komt er een uit om te plassen en kruipt dan weer terug om verder te slapen. Als ze wakker zijn wordt er flink gespeeld en geblaft. Op onweer, en dat heeft het hier flink gedaan, reageren ze tot nu toe niet; onweerbestendige honden????

opgetekend:Margreet