De pups van de Eenhoornleijn

In dit digitale dagboek vindt u de beschrijvingen van hoe de pups van de Eenhoornleijn opgroeien tot ze naar hun nieuwe bazen gaan. Voor uitgebreide fotoseries van het jonge spul kunt u op de website kijken. Veel plezier!

21 juli 2007

Opruimen!

Dinsdag werd Peerke opgehaald. Na een gezellige koffie, lekker buiten, en de formaliteiten was het vertrek daar. Even dollen in de voortuin, foto's en dan.....weg. Peerke had daar echter minder zin in, ging wel op schoot liggen, maar bij het wegrijden zat ze al rechtop!"s Middags kwam de bazin van Pjotter en deze viel lekker op schoot in slaap. Was het omdat het middag was? David belde dat ze met Peerke maar in het bos waren gaan spelen en met de fluit waren gaan oefenen. Toen was ze zo moe, dat ze in slaap viel en zij naar Helmond konden rijden.

Toen waren er nog twee; Pleuntsje en Pytje Belle. Zij vermaakten zich prima. Ieder een eigen voerbak, waar je ook omheen draait alsof je met z'n achten bent! Met z'n allen naar het bos is natuurlijk ook een feest en het spelen met Nyske in de tuin is een echte happening: rennen, omrollen, vluchten onder de auto, etc. Dan wordt het zaterdag; de bazen van Pytje Belle komen en weer een afscheid. Nu is het stil ware het niet dat Pleuntsje het niets vindt. Ze moet en zal bij de anderen zijn en dat is natuurlijk ook reuze gezellig. Wat doe je dan? De werpkist maar afbreken en de ren en........gewoon OPRUIMEN en .......een pup in huis.....even wennen, maar ook heel erg leuk.

opgetekend: Margreet

ps. de eerste tapijttegel is al gewassen; er zullen vast meerdere volgen,.....Als het niet erger wordt....