De pups van de Eenhoornleijn

In dit digitale dagboek vindt u de beschrijvingen van hoe de pups van de Eenhoornleijn opgroeien tot ze naar hun nieuwe bazen gaan. Voor uitgebreide fotoseries van het jonge spul kunt u op de website kijken. Veel plezier!

2 juli 2011

De groei zit erin

Omdat de pups zo goed groeien wegen we niet meer elke dag. Vandaag wogen we wel en alle pups zijn nu in gewicht verdubbeld!
Uiteraard was Broccoli de eerste, de hongerlap. Maar zijn zus Balsemien doet hem flink concurrentie aan! Zij is niet alleen de zwaarste van de dames nu, ze is tevens de eerste van de jongelui die haar oogjes open heeft. Niet dat ze heel veel ziet natuurlijk, de wereld is nog vaag voor haar. Maar ze zijn open, die oogjes!

Willemijn is nog steeds een prima moeder. Ze ligt de hele nacht bij haar kinderen en als ze niet drinken ligt ze, ontspannen als vanouds, te slapen op haar rug. Ze geniet met volle teugen van het moederschap en doet het met een fantastische natuurlijke vanzelfsprekendheid. Het enige waar ze last van heeft is honger: ze eet alles wat los en vast zit.
Begrijpelijk natuurlijk, aangezien alles wat haar kinderen aankomen direct uit haar komt.

Rinne Roos heeft ook nog steeds best trek. Ze heeft ook weinig lucht. Ze is dan wel de 10e uitgerekend maar we twijfelen er sterk aan of ze dat gaat halen. Ze wil ook absoluut niet alleen zijn dus dat proberen we zoveel mogelijk te vermijden.
Ze is erg zwaar en wordt nu ook behoorlijk traag. Maar ze eet nog prima, en vrolijk is ze ook.
We wachten dus rustig af.

Labels: